Sistemi i energjisë diellore jashtë rrjetit

Aftësia e sistemit për të qenë plotësisht i pavarur nga fuqia e rrjetit.Sistemet e pavarura janë shumë të dëshirueshme në situatat kur rrjeti i shërbimeve nuk ekziston, nuk është i besueshëm ose është shumë i kushtueshëm për t'u lidhur për shkak të distancës.

MË SHUMË DETAJE

Panel diellor

Energjia diellore fillon me diellin.Panelet diellore (të njohura edhe si "panele PV") përdoren për të shndërruar dritën nga dielli, e cila përbëhet nga grimca të energjisë të quajtura "fotone", në energji elektrike që mund të përdoret për të fuqizuar ngarkesat elektrike.

MË SHUMË DETAJE

Invertorët jashtë rrjetit

Një inverter diellor jashtë rrjetit menaxhon konvertimin e energjisë elektrike DC të prodhuar në panelet diellore në AC që mund të përdoret për të drejtuar shtëpinë tuaj.

MË SHUMË DETAJE

Ruajtja e baterisë

Një pajisje që rezervon energji për konsum të mëvonshëm që ngarkohet nga një sistem diellor i lidhur.Energjia elektrike e ruajtur konsumohet pas perëndimit të diellit, gjatë kulmit të kërkesës për energji ose gjatë ndërprerjes së energjisë.

MË SHUMË DETAJE

Pompë solare e ujit

Pompat diellore të ujit janë projektuar posaçërisht për të shfrytëzuar energjinë elektrike DC nga panelet diellore.Pompat duhet të funksionojnë gjatë kushteve të dritës së ulët, kur fuqia është zvogëluar, pa ngecje ose mbinxehje.

MË SHUMË DETAJE

Drita diellore

Një dritë diellore bën atë që bën një dritë normale, vetëm ajo merr energji nga dielli për të funksionuar, ndërsa dritat e zakonshme kërkojnë energji elektrike.

MË SHUMË DETAJE

Produktet tona

Preciziteti, Performanca dhe Besueshmëria

Nga avionët te pajisjet mjekësore, procesi i prodhimit të metaleve të specializuara në pronësi të Ulbrich ofron saktësi, performancë dhe besueshmëri në çdo aplikim me cilësi të pashembullt.Kontaktoni një specialist

Rreth nesh

Mutian Solar Energy Scientech Co., Ltd, një prodhues profesionist i inverterëve të energjisë diellore dhe një lider në fushën e produkteve të energjisë diellore në Kinë, e cila ka ndërmarrë mbi 50,000 projekte të suksesshme në më shumë se 76 vende në të gjithë botën.Që nga viti 2006, Mutian ka prodhuar produkte inovative dhe me kosto efektive të energjisë diellore, të cilat krijuan nivele të patejkalueshme të efikasitetit dhe besueshmërisë në 92 patenta teknologjike.Produktet kryesore Mutian përfshijnë inverterin e energjisë diellore dhe kontrolluesin e ngarkuesit diellor dhe produktet e lidhura PV etj.

Avantazhi ynë

Përgjigje e shpejtë e besueshme profesionale

Ekipi i inxhinierëve profesionistë, zgjidhje e shpejtë brenda 24 orëve, çdo problem cilësor do të rimbursohet 100% brenda gjashtë muajve nga marrja.
Kontaktoni një specialist